page-img.jpeg

Over ons

korea_cars_1.jpeg

We R Parts B.V. is gespecialiseerd in import en verkoop van onderdelen en accessoires voor alle modellen en uitvoeringen van SsangYong. Voor een Musso uit 1994 tot aan de nieuwe Korando C bent u bij ons aan het juiste adres!

In ons eigen magazijn te Vaassen hebben wij een zeer breed gesorteerd assortiment. Van rembloksets, uitlaten, versnellingsbakken, bumpers tot achterassen of zelfs een compleet motorblok; veel is direct uit voorraad leverbaar tegen zeer interessante condities. Ons accessoire programma voor SsangYong is zo mogelijk het meest compleet van Europa. Plaats bij ons uw aanvraag en laat u verrassen door onze lage prijzen en snelle levertijden.

We zijn een jong bedrijf met veel automotive ervaring. De oprichters hebben samen ruim 30 jaar ervaring in de branche, voornamelijk opgedaan bij diverse autoimporteurs. Deze ervaring is betreft het gehele After Sales traject van service en techniek tot parts en logistiek. U heeft daarom aan ons een betrouwbare partner.
Via ons netwerk van leveranciers op gebied van onderdelen en accessoires kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij gaan dan ook verder indien u net dat speciale onderdeel zoekt. Vaak zijn er meer alternatieven dan de in de catalogi of beschikbare informatie te vinden is. Mede hierdoor en door de tomeloze inzet van onze medewerkers kunnen we waarmaken wat we beloven.

Wim Braafhart & Remco Klerk